Product photography & commercial | Avatar Studio

Product photography & commercial

„O fotografie valorează cât o mie de cuvinte”. Sună a clișeu, dar în ziua de azi fotografiile au devenit un mijloc de comunicare. Impactul vizual este un element extrem de important : dacă o fotografie nu îți atrage imediat atenția, treci mai departe și cauți altceva.

Fie că vorbim de fotografie de produs, fotografie imobiliară, fotografie la evenimente corporate, workshopuri , imaginea este un element cheie în succesul afacerii.

O fotografie profesională prezintă într-un mod cât mai atractiv produsul sau spațiul , pune accent pe trăsăturile cheie, stimulează imaginația clientului. Fotografiile pot fi folosite atât în mediul online : site-ul companiei, social media, site-uri de vânzări sau închirieri, dar pot fi integrate cu ușurință și in cataloage de prezentare, broșuri, pliante sau printuri de mari dimensiuni.

Avatar Studio vă oferă servicii foto profesionale. Fotografiile comerciale sau de produs sunt realizate în studio foto, cu aparatură dedicată acestui gen de fotografie sau în locația clientului, cu studio foto mobil, atunci când sunt multe produse sau obiecte de mari dimensiuni.

Printre clienții și colaboratorii noștri se numără : Londa, OPI, F.C. Viitorul Constanța, Spitalul Isis, Spitalul Heka, Cramele Adamclisi, Vodafone, Clipe de fericire, cofetăria Angelo, Rompetrol, Danubius, Hotel Nyota, Vila Ovidiu, Fiziomed, I Dent, Piatra Design, Cabinet medical Fawaz Chazli, Circul Orlando, Circul Toredo.