Vamă, valuri și lumină caldă

Când postezi cadre de la o ședință foto cu o fată frumoasă, te aștepți la critici mai acide decât de obicei. Mai ales dupa primele câteva sute de like-uri, se declanșează nebunia…Dar ce e așa special cu poza asta? Nu e artistică…e banală…e un pic prea ridicată mâna… de ce fotografiați femei în posturi din astea?…etc.
Haideți să lăsăm ipocrizia la o parte un pic. Da, femeile frumoase atrag atenția. Dacă mai sunt și în ipostaze ușor provocatoare, cu atât mai mult. E adevărat că o fotografie simplă cu un astfel de subiect poate atrage atenția mai mult decât o fotografie mult mai bună din alte puncte de vedere. Dar nu avem ce face. Să le îmbrăcăm din cap până în picioare? Să le fotografiem doar ochii?
Și în fotografia de nuntă e la fel..când ai o mireasă super frumoasă, știi că impactul fotografiilor va fi unul mare. Nu vreau să mă întelegeți greșit, asta nu însemnă că rolul fotografului nu este la fel d e important, că emoția momentului nu trebuie pusă în valoare.
Doar că în cazul de față lucrurile stau altfel și sunt cât se poate de simple. Ioana, fire rebelă și dezinhibată, și-a dorit câteva fotografii pentru ea. Atât.
Nu sunt de pus în albume de artă, nu sunt perfecte…sunt simple și naturale, la fel cum este și ea.
Dacă vă deranjează formele voluptoase , puteți admira valurile agitate din Vama Veche, apa azurie, lumina caldă de apus de pe fața ei.
sedinta foto constanta (1)

sedinta foto constanta (3)g

d

sedinta foto constanta (11)g

sedinta foto constanta (20)

sedinta foto constanta (19)

sedinta foto constanta (18)

sedinta foto constanta (17)

sedinta foto constanta (16)

sedinta foto constanta (15)

sedinta foto constanta (14)

sedinta foto constanta (13)

sedinta foto constanta (12)

sedinta foto constanta (10)

sedinta foto constanta (9)

sedinta foto constanta (8)

sedinta foto constanta (7)

sedinta foto constanta (6)

sedinta foto constanta (4)

sedinta foto constanta (3)