PhotoMania străbate Romania

Dupa un an de pauză din cauza pandemiei, turneul de workshopuri gratuite PHOTOMANIA STRĂBATE ROMANIA revine – o prezentare complet nouă, teme interesante, de la tehnică la posing și lumină, concursuri. Înscrie-te GRATUIT completand formularul de mai jos.

Următorul workshop – SIBIU, 14 septembrie , ora 17, hotel Ramada

Ce înseamnă „Photomania străbate România” ?

După 4 ani și puțin de la prima ediție a emisiunii PHOTOMANIA, ne-am gândit că e cazul să ne cunoaștem mai bine. Până acum, ne știm de la Neptun TV, duminica la ora 18:00, și de pe canalul de youtube.

E timpul să ne vedem față în față. Așa că am organizat un turneu in mai multe orașe. Fiecare întâlnire va avea 4 ore, timp în care vom vorbi despre fotografie, de la importanța tehnicii – lumină, compoziție, posing, tehnici creative, până la cât de important este, de fapt, omul din spatele aparatului de fotografiat. Veţi vedea că o fotografie bună nu e neapărat făcută cu cel mai scump aparat, și, de cele mai multe ori, aparatul de care ai nevoie, pentru stilul şi nivelul tău, nu e nici pe departe cel mai scump.

În cei 8 ani de când predau la școala de fotografie Avatar, dar și în ultimii 5 ani, de când susțin workshopuri, mi-am facut o idee destul de bună despre problemele, intrebările, greșelile cele mai frecvente pe care le fac fotografii. Le vom discuta pe rând, cu exemple și explicaţii. Vom organiza şi o sesiune de shooting live, acolo, în fața voastră, vom vedea că tehnica nu este de speriat, că este o etapă necesară, dar nu și suficientă pentru a avea o fotografie bună.

De ce să vii la workshop?
Din multe motive: informație de calitate, sfaturi, idei, socializare, posibilitatea de a testa aparate foto, obiective, accesorii foto şi video. Vom acorda premii, prin tragere la sorti (și nu puține, în jur de 7 premii pentru fiecare locație, constând în albume foto, accesorii foto, etc).

Un eveniment complex, menit sa aducă împreună fotografi din domenii diferite, la care accesul e gratuit şi unde poţi testa aparatură și câștiga premii. Serios, ce motive ai putea avea să nu vii?

Cui este adresat acest workshop?
Atât fotografilor și videografilor de nuntă, dar și celor care sunt la început de drum sau doar se gândesc să urmeze calea fotografiei. Indiferent că vrei să câștigi bani din asta sau vrei să faci fotografie „pentru sufletul tău”, vei gasi aici o parte din răspunsurile pe care le cauți, sau vei pleca acasă cu niște idei pe care să le pui mai târziu în practică.

De ce și videografi? Simplu. Multe din aspectele discutate, de la lumină, posing și compoziție, până la relația cu subiectul, sunt comune atât fotografiei, cât şi şi videografiei.

În toamna asta venim în –
Sibiu  – 14 Septembrie, ora 17:00, Hotel Ramada

 


Pentru a te înscrie GRATUIT la acest workshop, completează formularul:  Sunt de acord cu prelucrarea și procesarea datelor trimise prin acest formular
  DaNu


  _DSC0912-Edit

  Nu am pretenţia că le ştiu pe toate sau sunt mai bun decât voi, dar, din experienţa acumulată pe parcursul anilor, cred că pot veni cu păreri, sugestii, soluţii la unele aspecte. În cele 4 ore și puțin, cât vom fi împreună, nu vom reuși să găsim răspuns la toate întrebările, dar sunt absolut convins că veţi pleca de acolo mai informaţi şi mai motivaţi!

  logo3
  vezi site
  logo4
  vezi site
  logo5 logo6 vezi site logo1