Metamorfoza steampunk – ședință foto Constanța.

Ce faci atunci când stabilești o ședintă foto în natură și afară plouă? În funcție de locație și de subiect, poți fotografia în ploaie sau furtună ( am făcut uneori asta si e chiar fain) , dar nu poti face asta mereu. Mai ales când ploaia vine de la ruși ( vorba cântecului)…si parcă plouă așa, cu ciudă…
Aici intervine avantajul unui studio foto. Chiar și în Constanța, unde marea și plaja îti oferă simplitatea și minimalismul unui background numai bun de portret, te vezi uneori nevoit să stai „acasă” , în studio.
Deși era la prima ședință foto profesională, Claudia s-a descurcat minunat. Am fotografiat întâi liniștit, cuminte… și am lăsat la sfârșit un look mai rock, pe care l-am combinat cu un „wet look” .
O pălărie steampunk era tot ce mai lipsea…și cum era să nu am una tocmai eu.
Am făcut multe fotografii, dar în selecția de pe blog am pus unele care arată cumva exact trecerea de la fata cuminte și frumușică la „roackerista” rebelă .
Eu spun asta tot timpul…fotografia nu înseamnă doar frumusețe, nu doar un „pretty face” … fotografia înseamnă emoție, stare, descătușare…

fotograf Constanta (1)

fotograf Constanta (2)

fotograf Constanta (3)

fotograf Constanta (4)

fotograf Constanta (5)

fotograf Constanta (6)

fotograf Constanta (21)

fotograf Constanta (20)

fotograf Constanta (19)

fotograf Constanta (18)

fotograf Constanta (17)

fotograf Constanta (16)

fotograf Constanta (15)

fotograf Constanta (14)

fotograf Constanta (13)

fotograf Constanta (12)

fotograf Constanta (11)

fotograf Constanta (10)

fotograf Constanta (9)

fotograf Constanta (8)

fotograf Constanta (7)