Workshop fotografie de portret & workshop one on one

Pentru fotografi, anul 2020 a fost un an extrem de dificil. De fapt, aşa a fost pentru multă lume, hai să nu ne alintăm. În momente de criză, poţi să te plângi mereu sau poţi încerca să găseşti soluţii, să te reinventezi, să devii mai bun. Am un mare respect pentru cei care, chiar şi în momentele astea grele, au înţeles cât de importantă este educaţia în fotografie. Cred că fotografia ca business va suferi schimbări majore şi dacă nu ţii pasul rişti să pierzi tot.
Personal, mă bucur că am reuşit să duc la capăt toate workshopurile programate. Mulţumesc pe această cale celor care avut încrede în mine. Şi dacă tot vorbeam de necesitatea adaptării , anul acesta am introdus 2 noi tipuri de workshop : un workshop de portret , de 2 zile, de la care aveţi imagini mai jos, şi un workshop 1 on 1, în care sunt faţă în faţă cu un singur cursant, rezolvăm punctual toate probleme , aplicăm diverse tehnici etc. Workshop 1 la 1 am mai făcut, dar numai atunci când am fost întrebat în mod expres de asta, nu am anunţat niciodată oficial . Dar hai să le luăm pe rând :
Workshopul de portret de 2 zile a fost pus în practică deja. A avut loc la Constanţa , la studioul nostru foto şi a fost tare fain. 12 ore pe zi, 5 modele, vreo 4 locaţii, am trecut prin apă şi prin foc…la propriu…am experimentat multe tehnici creative, de la light painting până la splash photography. Imaginile de mai jos, facute de cursantţi, vorbesc de la sine. Aici este si un making of … https://www.facebook.com/alin.panaite.12/posts/10157412612042007?notif_id=1603447189955814&notif_t=feedback_reaction_generic
Workshopul 1 on 1 a fost făcut şi el deja. De 2 ori pentru angajaţi ai unor firme , si de alte câteva ori cu fotografi care îşi doreau să acopere nişte goluri şi în acelaşi timp să înveţe lucruri noi. Fie că eşti mai timid şi îti este mai uşor să înveţi aşa, fie că ai foarte multe lucruri de clarificat , un astfel de workshop poate fi soluţia. Stăm de vorbă înainte, vedem este nivelul tău, ce anume vrei să înveţi şi stabilim o programă astfel încât să am siguranţa că materia predată poate fi asimilată . Vom pune împreună în practică cele învăţate în cadrul unor şedinţe foto.
Fotografiile de mai jos aparţin cursanţilor de la workshop: Daniela Dinu, Vasile Munteanu, Badea Radu, Elena Bunea, Ana Maria Mihalache, Dumitrita Constantin, Cosmin Damache, Ana Pislaru, Florentina Ivan, Mihai Misu, Mihaela Chazli
workshop constanta avatar (2)

workshop constanta avatar (3)

workshop constanta avatar (4)

workshop constanta avatar (5)

workshop constanta avatar (6)

workshop constanta avatar (7)

workshop constanta avatar (8)

workshop constanta avatar (9)

workshop constanta avatar (10)

workshop constanta avatar (11)

workshop constanta avatar (12)

workshop constanta avatar (13)

workshop constanta avatar (14)

workshop constanta avatar (15)

workshop constanta avatar (16)

workshop constanta avatar (17)

workshop constanta avatar (18)

workshop constanta avatar (19)

workshop constanta avatar (20)

workshop constanta avatar (21)

workshop constanta avatar (22)

workshop constanta avatar (23)

workshop constanta avatar (24)

workshop constanta avatar (25)

wworkshop constanta avatar (1)

y (1)

y (2)