(Română) Sedință foto pe malul mării, la Pescăria lui Matei

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Este destul de greu să judeci calitatea unei fotografii sau a unei ședinte foto. Nu mă refer acum la partea tehnică. Fie că vorbim de fotografia de nuntă sau fotografia de portret, cel mai important lucru este ca ea să spună ceva despre personaj, dincolo de aparențe. În teorie e simplu, în orice manual de fotografie găsești scris lucrul ăsta.
Pe Cristina am întâlnit-o acum 4 ani și in pic. Am fotografiat-o pe fugă, în 10 minute. Din cele căteva cadre făcute, unul a ajuns print mare în studio, și alte vreo 2 pe site. O expresie extrem de puternică, o combinație de încredere cu un strop de „je m’en fiche”. De 4 ani tot încercăm să mai facem niște fotografii. Între programul meu și noul ei business, nu am reușit să ne sincronizăm. A trebuit să vină corona să avem un pic de timp…
Dacă ne-a luat atât de mult să mai facem niște fotografii, măcar am mai colaborat pe alte planuri. De multe ori când am avut ședințe foto și modelul avea nevoie de accesorii, am apelat la ea. Fire creativă, a început să facă brățări , coliere, și tot felul de acesorii unicat, handmade, din piele și pietre. Și cum mulți își doresc să aibă ceva unic, nu aceleași modele cum vezi peste tot, am colaborat foarte bine. Dacă vreți să aruncati un ochi , site-ul este www.crisfeather.com .
De data asta, am stat mai mult de 10 minute. Aceeași fire încrezătoare, parcă un pic mai relaxată ,mai visătoare, mai „ high” decât acum 4 ani. După câteva cadre în studio, am mers pe malul mării , lângă Pescăria lui Matei. Bătea un vânt rece. A rezistat eroic.
sedinta foto constanta (1)

sedinta foto constanta (2)

sedinta foto constanta (3)

sedinta foto constanta (4)

sedinta foto constanta (5)

sedinta foto constanta (6)

sedinta foto constanta (7)

sedinta foto constanta (8)

sedinta foto constanta (9)

sedinta foto constanta (10)

sedinta foto constanta (11)

sedinta foto constanta (12)

sedinta foto constanta (13)

sedinta foto constanta (14)

sedinta foto constanta (15)

sedinta foto constanta (16)

sedinta foto constanta (17)

sedinta foto constanta (18)

z (1)

z (2)