(Română) Ședință foto în lanul de maci

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un lan imens de maci nu are cum să te lase indiferent. Mai ales după 2 luni de izolare.
Da, știu, în perioada e plin netul de poze cu maci, dar asta nu inseamnă că nu trebuie sa profiți de moment , dacă ai ocazia să faci o ședința foto într-o locație atât de faină.
Ăsta e un subiect destul de delicat, și sunt întrebat mereu, la școala de fotografie, ce părere am despre ședințele foto în maci, rapiță, floarea soarelui etc. Este clișeu sau poate ieși ceva frumos?
Ideea este simplă. Macii sau rapița îți asigură un background în fotografia de portret, care , pe lângă cromatica mai deosebită, îți poate crea și o anumită stare. Ce faci mai departe, e problema ta. Faptul că sunt multe miștouri pe net despre pițipoance tunate care își fac selfiuri în rapiță, nu înseamnă că trebuie să ocolești un astfel de backgroundul de frica unor critici . Depinde numai de tine dacă iese kitch sau nu.
Pentru ca o fotografie de portret să fie bună, totul trebuie să fie în armonie : posingul, hainele, lumina, backgroundul, expresia feței. De aceea o pisi machiată strident , în haine de club și tocuri vă fi ca nuca în perete într-un astfel de fundal natural. O abordare ușor spre fashion poate fi ok, dar naturalețea și simplitatea sunt, din punctul meu de vedere, elemente cheie.
Daniela s-a potrivit perfect cu peisajul. Hainele albe sau negre , împreună cu blondul din păr a creat un contrast foarte fain cu roșul macilor. Iar atitudinea ei relaxată a completat tabloul unei ședințe foto ca o zi de vară.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17b

20

21

22

23

24

25

26

28

29

30

314