(Română) Practică la școala de fotografie Avatar Constanța

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mulți se întreabă de ce vin oamenii la școala de fotografie. Sunt fotografi de nuntă care vin să învețe bine tehnica pentru a fi siguri pe ei, sunt cursanți care și-au deschis studio foto sau fac fotografie de newborn, dar foarte mulți sunt cei care au un job, o carieră, și vor doar să învețe fotografie pentru sufletul lor, pentru a ieși din rutina cotidiană.
În cazul lor, răspunsul e simplu : vine un moment când îți dai seama cât de important și sănătos este să îțî găsești timp să faci ceea ce îți place, cănd îți dai seama că banii nu înseamnă totul, mai ales atunci când ești stresat și nervos tot timpul.
Dincolo de diafragme, flashuri, pătrate și treimi, școala de fotografie e locul unde cunoști oameni super faini, de toate vârstele, locul unde un avocat sau un politist de 45 de ani admiră și felicită fotografia unui elev de 16, unde singura preocupare este pentru următorul cadru.
În fiecare duminică mergem la practică. Atunci când e vremea frumoasă, profităm de ea și de ce ne oferă natura. Cum e sezonul lavandei , nu o puteam rata. La final, ne-am oprit și la floarea soarelui…nu de alta, dar prea se uita ostentativ la noi…
La astfel de ieșiri la practică, dacă tot îmi place să spun ca suntem ca o familie, cursanții pot veni cu soțiile, copii, prietenii, amantele… E ocazia perfectă faci niște fotografii faine celor apropiati.
De obicei nu iau aparatul de fotografiat cu mine…grija mea e să fiu atent la ce fac ei…dar fiind vorba de lavandă, nu am rezistat și am tras și eu , pe fugă, câteva cadre.scoala de fotografie Avatar Constanta (1)

scoala de fotografie Avatar Constanta (18)

scoala de fotografie Avatar Constanta (17)

scoala de fotografie Avatar Constanta (16)

scoala de fotografie Avatar Constanta (15)

scoala de fotografie Avatar Constanta (14)

scoala de fotografie Avatar Constanta (13)

scoala de fotografie Avatar Constanta (12)

scoala de fotografie Avatar Constanta (11)

scoala de fotografie Avatar Constanta (10)

scoala de fotografie Avatar Constanta (9)

scoala de fotografie Avatar Constanta (8)

scoala de fotografie Avatar Constanta (7)

scoala de fotografie Avatar Constanta (6)

scoala de fotografie Avatar Constanta (5)

scoala de fotografie Avatar Constanta (4)

scoala de fotografie Avatar Constanta (3)

scoala de fotografie Avatar Constanta (2)