(Română) La mulți ani, Antoaneta!

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ca în fiecare duminică , facem practică la școala de fotografie Avatar din Constanța. Duminica asta programul era în felul urmator: să fotografiem o oră la triatlon, în Mamaia, după care să mergem prin zona în care eram și să exersăm portrete: să găsim backgrounduri potrivite, să vedem lumina, posing și comunicare cu modelul.
Cum nu am avut un model din altă parte , s-a oferit ( sau mai degrabă am insistat noi  ) , să o fotografiem pe Antoaneta.
Cursantă în cadrul școlii de fotografie, o tipă super și o fire sensibilă , dar care ne spunea că nu vrea fotografii, că nu iese bine…știti voi povestea , ați auzit-o de atâtea ori. Si totusi am încercat…și ne-a ieșit.
Fotografia e tare simplă, dacă ești sinceră cu ea. Dacă vezi lumina, găsești un background curat și comunici cum trebuie cu cel fotografiat, totul devine o joacă.
Motivul postarii de azi pe blog e altul…azi e ziua de naștere a Antoanetei.
La mulți ani fericiți!

1

2

3

4

5

sedinta foto constanta (1)

sedinta foto constanta (5)

sedinta foto constanta (9)

sedinta foto constanta (12)

sedinta foto constanta (13)

sedinta foto constanta (16)

sedinta foto constanta (18)

sedinta foto constanta (19)

sedinta foto constanta (25)

sedinta foto constanta (30)

sedinta foto constanta (31)

sedinta foto constanta (36)

sedinta foto constanta (38)