(Română) Fascinaţia obicetivelor mai “ciudate” – Lensbaby

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mi-au plăcut mereu obiectivele mai „ciudate”, în sensul că sunt diferite. Da, sunt cu focus manual, sunt mai greu de folosit, dar au nişte caracteristici care le diferenţiază de altele, au un farmec aparte. Lensbaby e unul din ele, şi mi-e ciudă uneori că îl folosesc atât de rar. Acum vreo 2 săptămâni, în cadrul unui workshop de fotografie nud de la Constanta, m-am jucat cu lenbaby sweet de 80mm în timp ce cursanţii făceau fotografii. Ce a ieşit, vedeţi în continuare.  Un material despre obiective mai atipice, de genul acesta, cum sa profitati maxim de ele si cand sa le folositi va fi publicat in curand pe photo-school-avatar.ro, site de educaţie în fotografie.

PS: Nu uitaţi de workshopurile de fotografie de PORTRET & STUDIO din Constanţa , pe 11,12 martie şi Bucuresti, pe 1,2 aprilie. Link cu detalii –

WORKSHOP FOTOGRAFIE STUDIO & PORTRET – CONSTANŢA & BUCUREŞTI