(Română) FĂRĂ FILTRU – expoziţie de fotografie

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fericirea este la modă. Pe reţelele de socializare, toată lumea afişează numai zâmbete, totul e absolut perfect. Dar, dincolo de filtrul perfecţiunii, suntem oameni diferiţi…uneori obosiţi, trişti, alteori un pic nebuni…sunt stări perfect normale, dar pe care le cenzurăm , pentru că încalcă “standardul” impus de facebook. Mai mult, ajungem să credem că suntem ciudaţi, că vieţile noastre sunt mai puţin interesante, pentru că ne raportăm la nişte etaloane cosmetizate şi filtrate până la absurd.

FĂRĂ FILTRU prezinte o serie de portrete simple, sincere , care arată oamenii aşa cum sunt ei, cu bune şi cu rele.

În 2021 a avut loc expoziţia Fără Filtru la Muzeul de Artă Constanţa şi la Filarmonica de Stat Oradea.

În 2023 ducem lucrurile şi mai departe şi ne alăturăm asociaţiei Ajut, deci exist, pentru a sprijini  proiectul caritabil Mamele au super puteri, care se potriveşte bine şi cu ideea iniţială din spatele seriei de portrete. O parte din lucrările expuse la Bucureşti vor fi scoase la vânzare în scop caritabil pentru a sprijini financiar acest proiect.