WORKSHOP FOTOGRAFIE STUDIO & PORTRET – CONSTANŢA

Studioul foto este un loc în care te poţi juca, experimenta, învăţa lumină şi poţi face portrete extrem de creative, care să atragă atenţia. Partea şi mai faină este că principiile de bază şi schemele de lumină din fotografia de studio pot fi aplicate cu succes şi în cazul unei şedinţe foto outdoor sau la o nuntă.

Multă lume are impresia că îţi trebuie lumini multe şi scumpe pentru a face un portret bun de studio. În realitate, poţi porni cu o lumină sau 2 şi poţi improviza un studio într-un spaţiu destul de mic. Am văzut portrete făcute în sufragerii de bloc care i-ar face invidioşi pe mulţi fotografi cu studiouri cât casa scânteii. Tot ce contează este să ştii să controlezi şi să foloseşti lumina în avantajul tău.

Va fi un workshop complex, cu multă informaţie, cu suport de curs scris. Vom aborda tot ce ţine de portret, de la posing, lumină ( blit, lumină continuă sau natural ), comunicare , tehnici creative, prelucrare, plus tot ce trebuie să stii despre studio, de la noţiuni de bază, scheme de lumină, aparatură necesară. De asemenea, cum sa aplici toate astea în cadrul unei sedinte foto în natură sau in cadrul unei nunti.

Următorul workshop este programat în Constanţa -27,28 aprilie.

Locaţia este studioul foto Avatar,   echipat cu tot ce avem nevoie, plus multe alte “jucării” pe care le folosim în unele tehnici.

Costul workshopului este 270 de euro, iar în perioada de early booking este 220.

Maxim 13 participanţi.

Pentru înscriere sau alte detalii, mă puteţi contacta telefonic sau pe watts up – 0761943279