John – şedinţă foto studio.

Mă întreabă uneori lumea de ce nu fotografiez manelişti…că “e şi ei oameni”. Dincolo de ura mea sinceră pentru fenomenul manelelor, eu nu am nimic cu cei care cântă ceea ce ei numesc muzică. E un job pentru ei, un mod de a face bani şi de a câştiga o pâine. Doar că, în fotografia de portret, partea de comunicare este esenţială…pentru a reuşi să scoţi la suprafaţă un pic din caracterul şi personalitatea celui fotografiat te ajută să ai pic chimie cu el, să îţi placă, să îi înţelegi felul în care gândeşte. Altfel se rupe filmul şi vei face nişte poze corecte, dar fără suflet.

Acum are sens de ce prefer să fotografiez rockeri, şi nu manelişti. Pentru că mă simt apropiat de genul ăsta de oameni printre care stau din liceu, înţeleg muzica, gândim la fel…sunt oameni faini tare.

Dacă aţi fost vreodată la un concert Compact, ştiţi cât de multă energie şi ce vibe bun emană Ionuţ, toboşarul formaţiei. Chiar dacă a venit la şedinţa foto fără tobe şi beţe, am reuşit să redau, prin lumini, atmosfera specifică unui astfel de moment.

Thank you John !