(Română) Beauty and the beast – first photo session with trabby

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Eu sunt un tip mai ciudat…
Îmi plac oamenii și poveștile lor , dar nu prea mă atașez de lucruri. De aceea nu a fost niciodată un țel de-al meu să îmi iau nu știu ce mașină scumpă, merțan, bemveu , mlk, slk, sau vreo altă mașină cu nume dubios.
Cine mă cunoaște, știe că, pentru mine ,fotografia e un mod de viață. Totuși, e sănătos să mai ai și alte hobby-uri. Am văzut intr-o zi un trabant și mi s-a pus pata pe el.
E un fel de anti mașină: o bestie mică, veche, simpatică foc, cu un aer aparte, cu personalitate… e total opusul bolizilor cu mulți cai…trabby are doar cățiva cai, dar sunt cai frumoși 
L-am recondiționat in stil steampunk și a venit momentul să fac și o ședința foto cu ea. Mi-a fost destul de greu…în mod normal , o mașină trebuie să faca parte din decor și să nu eclipseze subiectul, dar, după câteva luni de muncă la ea, nu m-am putut abține și am integrat-o cât am putut de mult în fotografii.
Model pentru ședința foto mi-a fost Dede.După câteva cadre în studio, am scos bestia afară și am continuat sedința.dd (1)hjbjhg

dd (11)_pphj

dede (8)_ppuug

DSC_3885_ppccxx

fotograf nunta constanta (1)

fotograf nunta constanta (2)

fotograf nunta constanta (3)

fotograf nunta constanta (4)

fotograf nunta constanta (5)

fotograf nunta constanta (6)

fotograf nunta constanta (7)

fotograf nunta constanta (8)

fotograf nunta constanta (9)

fotograf nunta constanta (10)

fotograf nunta constanta (11)

fotograf nunta constanta (12)

fotograf nunta constanta (13)

fotograf nunta constanta (14)

fotograf nunta constanta (15)

fotograf nunta constanta (16)

fotograf nunta constanta (17)

fotograf nunta constanta (18)