The color of love! Andreea şi Antonio, şedinţă foto SAVE THE DATE

Pe Andreea o cunosc de ceva timp. E un fotograf talentat, care a ales să-şi perfecţioneze calităţile urmând şcoala de fotografie Avatar.
Este o fire plina de energie, foarte creativă, dar şi foarte funny. Nu ştii nicioadata ce surpriză îţi mai pregăteşte…:) Pe Antonio, viitorul ei soţ, l-am cunoscut de curând. Este un om sensibil şi liniştit, care pare să echilibreze tare bine „nebunia” Andreei.
Pe 24 august Andreea şi Antonio se vor căsători şi m-am bucurat că m-au ales pe mine să le fiu „povestitor“ la nuntă. M-am bucurat şi mai mult când mi-au spus ca va fi un eveniment făcut după „chipul şi asemănarea lor“, fără să ţină cont de tradiţii şi obiceiuri care nu îi caracterizează. Ştiţi voi, alea care se fac pentru ca „aşa a zis bunica, şi, na, nu vreau sa o supăr“… 
Când ne-am gândit ce tematică să alegem pentru şedinţa foto SAVE THE DATE, am ştiut de la început că trebuie să fie ceva altfel, care să surprindă energia foarte faină din cuplu. Că doar fotografiile trebuie să îi caracterizeze şi să contureze povestea lor! Prin urmare, am ales o pudră colorată care ne-a dat prilejul să fim creativi! Galbenul parcă exprimă cel mai bine starea lor de spirit, nu-i aşa? Aşa că am dat frâu liber imaginaţiei, într-o şedinţă foto de studio! Iar când ai în faţa obiectivului foto doi oameni care rezonează complet, rezultatul este de-a dreptul unic. Cadrele surprinse sunt despre ei, despre povestea şi starea lor de spirit!
Da, îmi place să fotografiez oameni îndrăgostiţi, pentru că privirea şi energia lor dau emoţie fiecărei fotografii! A ieşit o şedinţă foto SAVE THE DATE efervescentă, colorată, cu emoţie, lumină şi bucurie! Şi, dincolo de energie, culoare si prafuri, felul în care se privesc îţi spune clar că vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi! Ceea ce le doresc şi eu! ?

DSC_4975

DSC_4920

DSC_4917

DSC_4803

DSC_2158

DSC_2138

DSC_2093

DSC_2066

DSC_2059b

DSC_1950

DSC_1943

11

10

9

8

7

6

5

3

2

1