Despre mine

Bună,

Sunt Alin,

Îmi place să mă plimb cu motocicleta și să mă joc fotbal cu fii-miu.

Pentru mine, fotografia este un mod de viață.

“You don’t make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.” Acest citat a lui Ansel Adams descrie cel mai bine viziunea mea asupra fotografiei..


Totul a început pe la 15 ani, ca un hobby. La vremea aia mă visam actor și luam lecții de actorie. Am urmat până la urmă Facultatea de Litere și am ajuns profesor de engleză. În 2005 m-am angajat prima oară ca fotograf într-o agenție de publicitate, domeniu în care am lucrat destul de mult timp.

În 2011 am deschis studioul Avatar, iar 2 ani mai târziu Scoala de Fotografie, şcoală acreditată de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Din 2016 am inceput și o emisiune TV despre fotografie. Între timp, Avatar a devenit mai mult decât o școală; e o mare familie, cu oameni tare faini, care mă încarcă cu o energie fantastică. Cred sincer că fotografia are un mod de a scoate la suprafață ce e mai bun din oameni.


Nunțile sunt o mare parte din viața de fotograf. Îmi place tare mult să călătoresc, să întâlnesc oameni, să-mi fac prieteni și să le spun poveștile.

Fiecare nuntă este unică, fiecare cuplu are un „ acel ceva” care îl defineste și care trebuie surprins în fotografii. Nu-mi place să intervin foarte mult și să schimb atmosfera, am un stil discret de a fotografia și asta îmi permite să surprind toate momentele și detaliile așa cum sunt. Povestea e acolo, eu doar trebuie să o scriu în imagini.

 

Fotografia este despre oameni, despre emoţie, despre viată. Peste 10 ani, asta vei vrea să vezi cand te uiţi pe un album foto...
https://avatar-studio.ro/ro/gallery/wedding-photography/

Publicată de Avatar Studio pe Luni, 18 mai 2020

Am fost întrebat într-un interviu cum ar trebui să-și aleagă mirii fotograful de nuntă. Sunt atât de mulți fotografi, mulți dintre ei foarte buni. Le-am spus că ar trebui să se uite bine în portofoliile lor. Stilul și viziunea unui fotograf se vede în lucrările lui. De multe ori, simți că acel fotograf este pentru tine, că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Daca simți că aș putea fi potrivit pentru a-ți spune povestea, lasă-mi un mesaj. Stăm de vorbă, ne cunoaștem, poate ajungem să ne și vedem la o cafea.

 


colajul care e acum la studio, pus in partea de jos a paginii, sub astea trei linkuri