Despre mine

Buna,

Sunt Alin,

Imi mai place sa ma plimb cu motocicleta si sa ma joc fotbal cu fii-miu.

Pentru mine, fotografia este un mod de viata.

“You don’t make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.” Acest citat a lui Ansel Adams, descrie cel mai bine viziunea mea asupra fotografiei..

13227713_10153458283502007_8309579795406974545_o2


Totul a inceput pe la 15 ani, ca un hobby. La vremea aia vroiam sa ma fac actor si luam lectii de actorie. Am dat pana la urma la Litere si am ajuns profesor de engleza. In 2005 , m-am angajat prima oara ca fotograf intr-o agentie de publicitate, domeniu in care am lucrat destul de mult timp.

In 2011 am deschis studioul Avatar, iar 2 ani mai tarziu Scoala de Fotografie,in prezent singura din Constanta acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Din 2016 am inceput si o emisiune TV despre fotografie. Intre timp Avatar a devenit mai mult decat o scoala; e o mare familie, de care eu sunt tare mandru. Oameni extraordinari, cu varste intre 13 si 73 de ani, ma incarca cu o energie fantastica. Pur si simplu fotografia are un mod de a scoate la iveala ce e mai bun din oameni.


Nuntile sunt o mare parte din viata de fotograf. Imi place tare mult sa calatoresc, sa intalnesc oameni, sa-mi fac prieteni si sa le spun povestile.

Fiecare nunta este unica, fiecare cuplu are un „ acel ceva” care il defineste. Sa fiu cu ei intr-un moment atat de fain din viata lor, sa fiu povestitorul unei zile minunate, cu toate detaliile si personajele pitoresti, este ceva fantastic. Am un stil foarte relaxat de a privi lucrurile, nu-mi place sa intervin foarte mult si sa schimb atmosfera. Povestea e acolo, eu doar trebuie sa o surprind.

Sunt prietenul mirilor, care, intamplator, este si fotograf si care, atunci cand e nevoie, il ajuta sa faca nod la cravata sau sa-si caute butonii rataciti prin casa.

Am fost intrebat intr-un interviu cum ar trebui sa-si aleaga mirii fotograful de nunta. Sunt atat de multi fotografi, multi dintre ei foarte buni. Le-am spus ca ar trebui sa se uite bine pe portofoliile lor. Stilul si viziunea unui fotograf se vede in lucrarile lui. De multe ori , uitandu-te pe anumite fotografii, simti ca acel fotograf este pentru tine, ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Daca simti ca as putea fi potrivit pentru a-ti spune povestea, lasa-mi un mesaj. Stam de vorba, ne cunoastem, poate ajungem sa ne si vedem la o cafea.

 

colajul care e acum la studio, pus in partea de jos a paginii, sub astea trei linkuri